Λογότυπο ΕΤΠΑ

Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Covid-19 ΕΠΑνΕΚ 2014-2020
ΑΦΟΙ ΧΙΛΙΩΤΗ Ο.Ε. : Αρχική
A+ R A-

Εταιρεία

E-mail Εκτύπωση

ΙΣΤΟΡΙΚΟ

Κατάστημα

Βασικός εμπνευστής και ιδρυτής της εταιρείας «ΧΙΛΙΩΤΗΣ» υπήρξε ο Αλέξανδρος Χιλιώτης το έτος 1969 με κύριο αντικείμενο την εμπορία γεωργικών μηχανημάτων και ανταλλακτικών.

Το 1993 η αποκλειστική ευθύνη και διεύθυνση της εταρείας περιήλθε στα χέρια των παιδιών του, με στόχο την εξέλιξη και την διεύρυνση της γκάμας των προϊόντων αλλά και των υπηρεσιών που παρέχονται στον πελάτη.

Σήμερα, η εταιρεία έχει πλέον αποκτήσει ιδιόκτητες εγκαταστάσεις 2.200 τμ στο 4ο χλμ Δράμας - Νευροκοπίου. Σε ένα σύγχρονο και άνετο χώρο προσφέρει λύσεις σε κάθε ανάγκη και άμεση εξυπηρέτηση στον πελάτη.

Στόχος της εταιρείας αποτελεί η δραστηριοποίηση σε περαιτέρω τομείς, όπως η εισαγωγή γεωργικών μηχανημάτων και μεταχειρισμένων τρακτέρ από χώρες της Ευρώπης, η οποία αποτελεί επίτευξη των τελευταίων χρόνων.


ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΠΑΡΑΔΟΣΗ/ΕΠΙΔΕΙΞΗ

Αναλαμβάνουμε την παράδοση και επίδειξη λειτουργίας -όποτε απαιτείται- των προϊόντων μας στο χώρο των πελατών μας.

ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

Παρέχουμε υπηρεσίες συντήρησης και επισκευής των προϊόντων μας, από το εξειδικευμένο προσωπικό μας.

ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ/ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΚΗΠΩΝ

Αναλαμβάνουμε την μελέτη/σχεδιασμό και υλοποίηση κήπων και ιδιωτικών ή επαγγελματικών υπαίθριων χώρων.

Προσφέρουμε σχεδιασμό υψηλού επιπέδου με ταχύτητα, συνέπεια και λογικό κόστος.

[ενδεικτικά έργα μας...]


ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

Το 2009 εγκαινιάστηκαν οι οι νέες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις υψηλών προδιαγραφών της εταιρείας μας, συνολικής επιφάνειας 3.500 τ.μ., οι οποίες βρίσκονται στο 4ο χλμ. Δράμας - Κ. Νευροκοπίου.

Σε αυτό το σύγχρονο και λειτουργικό χώρο, λειτουργεί έκθεση προϊόντων ειδικά σχεδιασμένη ώστε να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις των πελατών μας, με πλήρη παρακαταθήκη ανταλλακτικών και μηχανημάτων.

Για οποιεσδήποτε απορίες ή πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας, μην διστάσετε να μας επισκεφθείτε ή να επικοινωνήσετε μαζί μας. Θα χαρούμε να σας γνωρίσουμε και να σας εξυπηρετήσουμε!

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

Χάρτης
4ο χλμ Δράμας-Νευρ/πίου
Τηλ. 25210 81083
Fax: 25210 81078
Χάρτης και οδηγίες διαδρομής...