Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Covid-19

Λογότυπο ΕΤΠΑ

Λογότυπο ΕΤΠΑ

ΑΦΟΙ ΧΙΛΙΩΤΗ Ο.Ε. : Αρχική
A+ R A-

Δήλωση Προσβασιμότητας

E-mail Εκτύπωση

Τελευταία ενημέρωση: Μάιος 2019


Αυτός ο ιστότοπος λαμβάνει σοβαρά υπόψη την προσβασιμότητα και καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να είναι εύκολα προσβάσιμη από τον γενικό πληθυσμό και τους χρήστες με αναπηρίες, ώστε κάθε χρήστης να είναι σε θέση να αξιοποιήσει στο έπακρο το περιεχόμενο που παρουσιάζει. Για αυτόν τον σημαντικό σκοπό, αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί την εφαρμογή προσβασιμότητας NagishLi. Η χρήση του NagishLi υπόκειται στους όρους της άδειας χρήσης που τη συνοδεύει.

ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΠΡΟΣΒΑΣΙΜΟΤΗΤΑΣ

Αφού κάνετε κλικ στο κουμπί προσβασιμότητας, το μενού της προσβασιμότητας θα επεκταθεί, παρουσιάζοντάς σας τις ακόλουθες επιλογές:
- Ρύθμιση μεγέθους κειμένου
- Αλλαγή των χρωμάτων της ιστοσελίδας
- Αλλαγή της εμφάνισης της ιστοσελίδας
- Επισήμανση των τίτλων και των συνδέσμων
- Συρρίκνωση ή μεγέθυνση της οθόνης του ιστότοπου (zoom)
- Να γίνει πιο εύκολη την ανάγνωση της γραμματοσειράς του ιστοτόπου
- Παύση της κίνησης στον ιστότοπο
- Ακούστε τον υποκατεστημένο ήχο για τις εικόνες στον ιστότοπο χρησιμοποιώντας ένα πρόγραμμα ανάγνωσης κειμένου
- Ακούστε την ακουστική ανάγνωση των αριθμών τηλεφώνου
- Αλλάξτε τον κέρσορα του ποντικιού
- Περιηγηθείτε στις επιλογές χρησιμοποιώντας το πλήκτρο Tab (και επίσης Shift+Tab) και ενεργοποιήστε τες χρησιμοποιώντας το πλήκτρο Enter
Παρά τις προσπάθειες που καταβάλλονται για την ανάπτυξη της εφαρμογής προσβασιμότητας, είναι εφικτά τα σενάρια όπου το περιεχόμενο μπορεί να μην είναι προσπελάσιμο από αυτην, όπως τα περιεχόμενα που παρουσιάζονται από τρίτους (π.χ. YouTube, άλλο εξωτερικό ενσωματωμένο περιεχόμενο, κτλ.). Λάβετε υπόψη ότι η εφαρμογή βρίσκεται σε συνεχή ανάπτυξη, προκειμένου να βελτιωθεί και να συμμορφωθεί με τα τελευταία πρότυπα προσβασιμότητας.

ΓΕΝΙΚΑ

Ο ιστότοπος της εταιρείας ΑΦΟΙ ΧΙΛΙΩΤΗ Ο.Ε. προσπαθεί να διασφαλίσει ότι οι υπηρεσίες του είναι προσβάσιμες σε άτομα με ειδικές ανάγκες. Το chiliotis.gr έχει επενδύσει σημαντικό αριθμό πόρων για να διασφαλίσει ότι ο ιστότοπός του είναι πιο εύκολος στη χρήση και πιο προσιτός για άτομα με αναπηρίες, με την πεποίθηση ότι κάθε άτομο έχει το δικαίωμα να ζει με αξιοπρέπεια, ισότητα, άνεση και ανεξαρτησία.

ΑΠΟΠΟΙΗΣΗ ΕΥΘΥΝΩΝ

Το chiliotis.gr  συνεχίζει τις προσπάθειές του για τη συνεχή βελτίωση της προσβασιμότητας του site και των υπηρεσιών του με την πεποίθηση ότι είναι η συλλογική μας ηθική υποχρέωση να επιτρέπουμε την προσιτή και απρόσκοπτη χρήση και για όσους από εμάς με αναπηρίες.

Παρά τις προσπάθειές μας να καταστήσουμε πλήρως προσβάσιμες όλες τις σελίδες και το περιεχόμενο στο chiliotis.gr, κάποιο περιεχόμενο ίσως να μην έχει πλήρως προσαρμοστεί στα αυστηρότερα πρότυπα προσβασιμότητας. Αυτό μπορεί να οφείλεται στο να μην έχει βρεθεί ή προσδιοριστεί η καταλληλότερη τεχνολογική λύση.

ΕΔΩ ΓΙΑ ΕΣΑΣ

Εάν αντιμετωπίζετε δυσκολίες με οποιοδήποτε περιεχόμενο στο chiliotis.gr ή χρειάζεστε βοήθεια σε οποιοδήποτε μέρος του ιστότοπού μας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας κατά τις εργάσιμες ώρες και θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εάν επιθυμείτε να αναφέρετε κάποιο ζήτημα προσβασιμότητας, έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή χρειάζεστε βοήθεια, επικοινωνήστε με την Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. .

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

Χάρτης
4ο χλμ Δράμας-Νευρ/πίου
Τηλ. 25210 81083
Fax: 25210 81078
Χάρτης και οδηγίες διαδρομής...